Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/prigora5/public_html/inc/dbc.php on line 2
Vinski turizam | Vina Prigora

Vinski turizam

Želite li u potpunosti osjetiti Prigorje i Vina Prigora i upoznati ovaj idiličan krajolik idealan za obiteljski izlet i druženje s prijateljima, posjetite našu vinariju i uživajte u degustaciji,  te po želji kušajte i neke od specijaliteta ovoga kraja koja nabavljamo od lokalnih proizvođača. 
Nalazimo se svega 30 minuta vožnje od Zagreba  u pitoresknom krajoliku Bregovite Hrvatske koja počinje na južnim obroncima Medvednice, a graniči sa Žumberkom, Moslavinom i Kalničkim gorjem.

Bez obzira na godišnje doba - zimu kad su brežuljci pokriveni snijegom, proljeće kad ih krasi propupala loza okružena šumama, kasno ljeto kad je urod u punoj snazi ili ujesen kad je paleta boja prosuta po bregovima - ovdje ćete uvijek uživati.
Molimo najavite dolazak mailom ili telefonom

Prigorje i ovaj kraj idealni su za ljubitelje prirode i šetače, te obitelji s djecom. Rado ćemo vam preporučiti zanimljivosti za razgled u okolici, ovisno o vašim interesima, a od svega vas srca želimo ugostiti vas u našoj vinariji.
Posjetite nas- radosno vas očekujemo

Kontakt:

Vina Bedekovich
A    Bedenica 101
T    099 2220 204
E    drazen.bedekovic@prigora.hr